De Zeeuwse Lotus

Praktijk voor Groei & BewustwordingVRIJGEZELLENFEEST

VRIJGEZELLENWEEKEND

Wij organiseren TROUW AAN JEZELF ceremonies geschikt voor vrijgezellenfeesten. Hierbij wordt de aanstaande bruid op een feestelijke manier onderworpen aan het thema TROUW. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden waarbij de bruid getest wordt op de thema's Trouw aan jezelf en Trouw aan je aanstaande partner. Het huwelijk zal op hilarische manier worden doorgenomen met de do's en dont's. Dit arrangement is in overleg en flexibel in te vullen en te boeken als zaterdag- of zondagarrangement. Ook te boeken als een compleet vrijgezellenweekend met overnachting, mail ons voor meer informatie.

TROUWCEREMONIE INDIVIDUEEL

Het is ook mogelijk deze ceremonie TROUW MET JEZELF individueel te boeken. Dit kun je geheel alleen doen of met een vriendin als getuige. Ook is het mogelijk dat vrienden en familie de ceremonie bijwonen. Misschien heb je geen partner (meer) maar wil je toch graag een keer de bruid wil zijn. mail ons voor meer informatie.

TROUWCEREMONIE

TIJDENS FEEST

Word je 30, 40, 50 of 60 en wil je dit op een mooie locatie vieren met als feestelijk onderdeel een TROUW MET JEZELF ceremonie? Zoals de hierboven afgebeelde bruid die het wachten op haar prins zat was en op haar 40e tijdens een feestelijke bijeenkomst trouwde met zichzelf. Hiervoor hebben wij een ander programma mail ons voor meer informatie.