De Zeeuwse Lotus

Praktijk voor Groei & BewustwordingClaske van Vuuren wist al heel jong dat er meer was tussen hemel en aarde. Ze voelde en zag meer dan de meeste mensen om haar heen. Maar jarenlang leefde ze haar leven en stopte ze deze gave weg. Ze kreeg net als een ieder haar levenslessen en leerde daar veel van. Ze kreeg steeds meer inzicht in mensen en kreeg steeds meer de behoefte iets met haar gevoeligheid te doen. Tijdens de opleiding Energetisch Kindercoach kreeg ze eindelijk door dat haar gave bijzonder is en dat ze er mensen mee kan helpen. Na het afronden van deze opleiding volgde Claske nog vele opleidingen op het gebied van ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit. Ze realiseerde zich dat er steeds meer mensen zoekende zijn naar hun innerlijke zelf. Wat is de zin van het leven, wie ben ik eigenlijk en wat doe ik hier? Uiteindelijk resulteerde dit in een eigen praktijk waarin ze consulten geeft waarbij ze diverse technieken inzet.

Claske heeft de volgende specialisaties:

Energetisch kindercoach:

Als kindercoach werkt Claske oplossingsgericht en maakt ze gebruik van de kwaliteiten en vaardigheden die je kind heeft. Hulpvragen kunnen vaak niet los gezien worden van het familiesysteem. Daarom betrekt ze hierbij ook de ouders/opvoeders. Claske zoekt samen met het kind naar zijn/haar innerlijke kracht en kijkt hoe het kind dit op een positieve manier zelf in kan zetten. 

Nine Star Ki coach

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van de Oosterse astrologie. NSK werkt met de 5 elementen water, hout, vuur, aarde en metaal. Je geboortedatum vertelt dmv 3 getallen welke elementen in jouw leven bepalend zijn. NSK vertelt alles over jouw kwaliteiten, jouw valkuilen en hoe je in het leven staat. Door de elementen van nabije personen uit te zoeken wordt duidelijk waarom je met de ene persoon beter kan opschieten dan met de ander. Duur consult: 1,5 uur. 

Acces Bars & Bodyprocessen

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl Claske jou behandelt en een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Duur behandeling: 1,5 uur.

Coaching met paarden

Paardencoaching is het inzetten van paarden als hulpmiddel bij het duidelijk krijgen van jouw gedrag en daarbij behorende emoties. ook eventuele blokkades en/of traumas kunnen paarden zichtbaar maken. Hierbij wordt een beroep gedaan op de natuur van het paard, namelijk het zijn van een vluchtdier en het leven in een kudde. Als vluchtdier is een paard constant bezig met het screenen van zijn omgeving. Hierdoor reageert een paard intuitief op jouw gedrag en energie. Dit kan op een hele veilige, mooie en bijzondere wijze verborgen en/of onbewuste zaken zichtbaar maken. Claske zet haar eigen paarden in om jou inzicht te geven in jezelf en je eventuele levensvragen. Duur consult: 1,5 uur. 

Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode ontwikkeld door de Duitser Bert Hellinger en wordt ingezet om op levensvragen een antwoord te krijgen. Door middel van een familieopstelling kom je op soms verrassende wijze in contact met je ‘familieziel’. Je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Onze familie en onze voorouders spelen een veel grotere rol in ons leven dan we vaak beseffen. Een familieopstelling kan plaatsvinden in groepsverband of individueel. Op dit moment geeft Claske individuele opstellingen, in de toekomst gaat ze ook familieopstellingen in groepsverband verzorgen. Bij een individuele opstelling zijn er geen andere mensen aanwezig dan Claske als begeleider en 1 of 2 vraagstellers. Wil je een individuele vraag uitwerken? Dan kom je alleen. Wil je een gezamenlijke vraag uitwerken over je relatie of het ouderschap? Dan kom je samen met je partner. Duur opstelling: vanaf 1,5 uur.

Spirituele coach

Tijdens energetische sessies maakt Claske contact met de onzichtbare wereld. Hierbij maakt ze gebruik van helderziende waarnemingen, intuitie en energie om contact te krijgen met dierbare overledenen. Het is hierbij mogelijk om bijvoorbeeld een foto of voorwerp van diegene(n) mee te nemen. Tevens is het mogelijk je huis/ruimtes energetisch te laten reinigen wanneer je last hebt van onverklaarbare energieen. Claske kan ook dmv een foto problemen met je huisdier verhelderen. Duur sessie: afhankelijk van hulpvraag.

Prijslijst 2019*

Behandeling/Consult                                               € 75,00


Kort traject (3 behandelingen/consulten)               € 195,00

Intensief traject (10 behandelingen/consulten)       € 295,00

Wanneer je tijdens het 1e consult besluit een traject te volgen dienen de totale kosten voldaan te worden voorafgaand aan het 2e consult. De korting van het 1e consult wordt dan verrekend. De bedragen zijn incl. btw.

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak bel Claske van Vuuren: 06-36261880 of stuur een email naar [email protected]

* Deze prijzen gelden tot 1 januari 2020.