De Zeeuwse Lotus

Praktijk voor Groei & BewustwordingDe powervrouwen van De Zeeuwse Lotus

De Zeeuwse Lotus is een coachingspraktijk voor groei en bewustwording. Deze zeeuwse praktijk is in 2019 opgericht door Bernadette Rombach (links) en Claske van Vuuren, beiden Energetisch (kinder)coach. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding Energetisch (kinder)coach bij Malva in Breda. Meteen vanaf het eerste moment hadden wij een bijzondere klik. Na het afronden van de opleiding hebben we beiden nog diverse andere coachingopleidingen gevolgd. Een groot aantal trainingen volgden we samen waardoor we steeds in verbinding bleven. 

Tijdens ons contact bleek dat we dezelfde ideeen hadden over het opstarten van een coachingspraktijk. We wilden allebei een coachingspraktijk met als doelgroep powervrouwen. Powervrouwen die kwetsbaar durven zijn. Sterke vrouwen net als wij, die veel hebben meegemaakt in hun leven. Want ook wij komen allebei van ver en hebben zo ongeveer alles wel meegemaakt in ons leven. We zijn er door gegroeid en hebben tijdens onze groei onze power ingezet. Alle vrouwen zijn uiteindelijk powervrouwen. We wilden dit alles heel graag met andere vrouwen delen. Vrouwen die weer in hun kracht willen staan. We besloten onze power te bundelen en daaruit is De Zeeuwse Lotus ontstaan.

De naam voor onze praktijk bundelt alles waar wij voor staan. Een lotus staat bekend om zijn vermogen vanuit de donkere modder zijn weg te vinden naar het licht en daar tot volle bloei te komen. Ook wij hebben beiden deze weg bewandeld in ons leven. Wij hopen jou hier ook bij te kunnen begeleiden, jouw bloei vanuit de modder naar het licht!

Op dit moment houden we ons samen druk bezig met het organiseren van ons eerste vrouwenweekend met het thema TROUW AAN JEZELF. Daarnaast heeft Claske haar eigen praktijk op Walcheren waar ze diverse individuele consulten/behandelingen geeft. Voor meer informatie zie Claske van Vuuren.